Beach Paltan bar Banjole

# Beach Paltan bar Banjole

Istra

Banjole

Pošalji svoj sadržaj

Commentaar of Upgrade this article, schrijf een nieuwe. Registratie is niet vereist
artikel
Position
Banjole
30.03.2017. 15:37 dodajeIvan

Enigszins geïsoleerd van het dorp en toeristische voorzieningen strand Paltan zal de nodige rust en stilte te bieden. Natuurlijk, als u op zoek bent naar een vakantie zonder groot lawaai, de drukte en de omringende gebeurtenissen, dan is dit strand is perfect voor je. Het is gelegen in het dorp Banjole, maar buiten de stedelijke zones. Het strand is kiezelstrand, met een rustige en aangename warme zee. Op het strand heb je een bank, en op sommige plaatsen en pijnbomen werken uitstekende natuurlijke schaduw. Bezoek ons strand, vooral als je behoort tot de bovengenoemde groep - die houden van rust en stilte. Hier vindt u niet een grote menigte, of de passage van een groot aantal mensen te storen. Wij wensen u een aangenaam verblijf en vakantie je zaslužili.Paltana Barn Er is ook een Paltan bar waar je jezelf kunt verfrissen in de bar in de avond hield een scala aan entertainment.

 

Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Upgrade this article

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala