Naaktstrand en kamp Polari

# Naaktstrand en kamp Polari

Istra

Rovinj

Pošalji svoj sadržaj

Commentaar of Upgrade this article, schrijf een nieuwe. Registratie is niet vereist
artikel
Position
Rovinj
27.03.2017. 10:26 dodajeIvan

Het strand van Polari ligt tegenover dezelfde autocamp. Het kamp en het strand zijn zeer goed bezocht. Voor het kamp is er een nadering voor het lanceren van boten en boten, en een beetje verder is een prachtig kiezelstrand. Het strand van Polari is vrij ruim met een flauwe helling naar de zee en is geschikt voor alle mensen. Op sommige plaatsen is het strand bedekt met rotsen, die zich uitstrekken van de zee. Achter het strand hangt een kleine muur omhoog, bedekt met een steen, gevolgd door een struikachtig schaduwrijk bos. Mensen die hier rust en vrede nodig hebben, voelen zich het beste. Het kamp biedt de basisbehoeften voor toeristen, en de zee en het strand zijn de sfeer die we in de zomer zoeken. We hopen op uw komst en goed doorgebrachte momenten tijdens de zomervakantie.Het Noordoost FKK strand Puna EvaU kamp heeft ook een naaktstrand Punta Eva.

Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Upgrade this article

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala