Strand auto kamp Veli Jože Savudrija

# Strand auto kamp Veli Jože Savudrija

Istra

Savudrija

Pošalji svoj sadržaj

Commentaar of Upgrade this article, schrijf een nieuwe. Registratie is niet vereist
artikel
Position
Savudrija
18.03.2017. 09:40 dodajeIvan

Hoog boven het Istriëse schiereiland, boven Umag, ligt het strand van Veli Jože. Het is erg populair, en natuurlijk goed ingericht. Het strand heeft een heldere zee en een rotsachtige waterval. Op belangrijke locaties is de toegang zodanig ingericht dat de toegang tot de zee makkelijker is. Rond het strand zijn er populaire, luxueus ingerichte bars en in de zee is er een waterpark beschikbaar. Volwassenen en kinderen worden hier goed verzorgd. Het strand is geschikt voor iedereen, van jongere koppels tot gezinnen met kinderen. Op een korte afstand van het strand is er een autocamp met dezelfde naam, van waar komt het grootste aantal gasten op het strand. Kom en jij, volgende zomer, om van dit deel van onze kust te genieten en te rusten. We kijken uit naar uw aankomst. Wij zullen ervoor zorgen dat uw vakantie op de best mogelijke manier wordt uitgevoerd.

 

Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Upgrade this article

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala