Het paradijsstrand van kinderen - Sukosan Kroatië

# Het paradijsstrand van kinderen - Sukosan Kroatië

Sjeverna dalmacija

Sukošan

Pošalji svoj sadržaj

Commentaar of Upgrade this article, schrijf een nieuwe. Registratie is niet vereist
artikel
Position
Sukošan
25.01.2017. 10:24 dodajeIvan

Dit strand is het beroemdste strand in Sukosan. Als je naar onze foto's kijkt, is het gemakkelijk om erachter te komen waarom het zo is. Kinderparadijs strand is letterlijk rijk aan inhoud voor kinderen, maar ook voor volwassenen. Een groot aantal horecagelegenheden biedt topservice en een plek vanwaar je onder het genot van een drankje naar de kinderen kijkt die plezier hebben in het water. Er zijn babyragers, verschillende opblaasbare rekwisieten en andere waterspelletjes die hen zullen bezighouden terwijl je geniet en maak je geen zorgen dat ze zich zullen vervelen. Dit strand wordt terecht zo genoemd, om er aan toe te voegen dat het Paradijs een paradijs is voor zowel ouders als ouders. Als u naar het gezin komt en onvergetelijke momenten met uw partner en kinderen wilt doorbrengen, zal dit strand u dat bieden. Heldere zee, kiezel en zonnige lucht zijn een recept voor onvergetelijke momenten aan zee. Andere attributen en inhoud voor kinderen is gewoon een extra cake op de taart. Iedereen die van fotografie houdt en poseren voor de lenzen zal blij zijn omdat het Paradise Paradise-strand veel plekken biedt om momenten van rust door te brengen. Laat je foto's zien en je vrienden zullen jaloers zijn. Al volgend seizoen wil iedereen naar Sukosan, op het strand. Kinderparadijs. Zie alle stranden van Sukosan.  

Privatni smještaj direktno od vlasnika na www.SMJESTAJ.com.hr/trazi
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Upgrade this article

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala