Strand Dalmatië - Privlaka

# Strand Dalmatië - Privlaka

Sjeverna dalmacija

Privlaka

Pošalji svoj sadržaj

Commentaar of Upgrade this article, schrijf een nieuwe. Registratie is niet vereist
artikel
Position
Privlaka
10.02.2017. 22:42 dodajeIvan

Het Dalmatia-strand ligt in de stad Privlaka en heeft een kamp naar het strand. Het Sami-kamp ligt verborgen in de directe omgeving, in de schaduw van dichte dennenbossen. Het strand is zonnig, mooi ingericht en gemaakt van zand dat gedeeltelijk begroeid is met onkruid. Stranddelen zijn omheind van het kamp, maar het strand is open voor alle bezoekers. Afgezien van de gasten van het kamp, wordt het strand bezocht door zwemmers uit andere delen van het land. In de omgeving is Bar Lueg - een geweldige plek voor een verfrissend drankje. Mol, dat aan de ene kant de zwemmers beschermt, is vaak gevuld met kleine vissersboten. Als je geluk hebt, wie weet, kun je een heel grote vangst meemaken. We verheugen ons op uw komst, genieten van het strand en een aangename zomervakantie.

Privatni smještaj direktno od vlasnika na www.SMJESTAJ.com.hr/trazi
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Upgrade this article

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala