Strand en kamp Dole - Blato

# Strand en kamp Dole - Blato

Srednja dalmacija

Živogošće

Pošalji svoj sadržaj

Commentaar of Upgrade this article, schrijf een nieuwe. Registratie is niet vereist

Buiten het resort is een uitstekend positie kamp Dole. Een deel van de camping zal veel avonturiers betoveren, vooral door de natuurlijke schaduw en de nabijheid van de zee. Daarnaast is voor het kamp het strand van dezelfde naam, ruim en zeer schoon. Het strand bloeit op een aangename warme zee. Op sommige plaatsen is het een kiezelstrand met schaduw. Het einde van het strand is omringd door natuurlijke rotsen, waardoor deze plek volledig in de natuur wordt afgedrukt. Onze meest voorkomende gasten zijn koppels met kinderen, of vrienden die de mooiste momenten aan onze kust doorbrengen. Hier zal je niet vervelen. Kom en geniet van de zon terwijl je kinderen in de vlakken spelen. Het is een kustlijn en zeer geschikt voor iedereen. Zelfs de zwakkere zwemmers kunnen hier genieten. 

Privatni smještaj direktno od vlasnika na www.SMJESTAJ.com.hr/trazi
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Upgrade this article

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala