Beach Prižinja

# Beach Prižinja

Istra

Rabac

Pošalji svoj sadržaj

Commentaar of Upgrade this article, schrijf een nieuwe. Registratie is niet vereist
artikel
Position
Rabac
07.04.2017. 08:09 dodajeIvan

In een kleine inham boven de stad Rabac, langs de straat Prižinja is er het strand van dezelfde naam. Beach Prižinja is gelegen in een natuurlijke omgeving, tussen de rotsen en de groene takken. Pebble is ook erg mooi. Het strand is eigenlijk heel populair, zeer goed bezocht, zoals je kunt zien op de foto's die we hebben opgezet. Om het grootste deel van de aflopende betonnen trap, maar zodra je naar het strand dat zal tot het einde van de dag blijven. We zijn goed uitgerust dat u kunt genieten en ten volle te profiteren van de dagelijkse zon. Beach spatten een schoon en aangenaam warme zee. De kleuren moeten kristal, verschillende tinten blauw en groen zijn, afhankelijk van de intensiteit van de zon. Er op het strand en wat schaduw, maar de belangrijkste uitstekende gedeelte is meestal onder de zon. Breng een paraplu als je het hebt, in combinatie met zonnebrandcrème die nodig is. Wij wensen u veel plezier. 

Privatni smještaj direktno od vlasnika na www.SMJESTAJ.com.hr/trazi
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Upgrade this article

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala