Inham Krivica Veli Lošinj

# Inham Krivica Veli Lošinj

Kvarner

Veli Lošinj (otok Lošinj)

Pošalji svoj sadržaj

Commentaar of Upgrade this article, schrijf een nieuwe. Registratie is niet vereist

De Krivica Bay is verborgen aan de westkust van het eiland Losinj. U kunt deze plek bereiken vanaf Velog Lošnja, te voet of per fiets. In feite doen veel enthousiastelingen dit gewoon en plezier hebben en hun dag voltooien. Een macadambaan leidt naar het strand, geregeld voor bovengenoemde activiteiten. De andere gasten zijn echter een beetje meer, die van de zee in hun boten. Deze baai wordt bezocht door veel booters, en geniet van het afgelegen deel van de Adriatische Zee. Beschermd door het vasteland aan drie kanten, is de zee hier zeer kalm, schoon en comfortabel warm. De hele scène ligt in een natuurlijke omgeving waar de booters van houden. Vakantie en zwemmen in onze baai is een speciaal gevoel, ongeacht of u alleen of onder een dozijn andere verankerde jachten bent. De kust is rotsachtig, bedekt met pijnbomen en met maar een oud en verlaten voorwerp. Het is geweldig om goede fotografie te doen en te genieten van de galama en de grote doorgang van andere mensen. Wij nodigen alle jachthouders in de buurt om te komen, maar natuurlijk de gasten van Veliki Lošinj, die klaar zijn voor sportliefhebbers. Fietsen door onze cove is een soort uitdaging, en het is een toeristische attractie op dit eiland geworden. Als u met een gemonteerde fiets naar de vakantie komt, moet u het verlagen, de versnelling controleren en naar de eindstreep gaan. U wordt begroet door een adembenemende baai. 

Privatni smještaj direktno od vlasnika na www.SMJESTAJ.com.hr/trazi
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Upgrade this article

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala