Punta Rata Beach in Brela Kroatië

# Punta Rata Beach in Brela Kroatië

Srednja dalmacija

Brela

Pošalji svoj sadržaj

Commentaar of Upgrade this article, schrijf een nieuwe. Registratie is niet vereist
artikel
Position
Brela
25.08.2017. 10:34 dodajeIvan

Punta Rata Beach is een van de mooiste ter wereld en zeker een van de beroemdste stranden. Dit zijn voldoende redenen om dit strand bij de eerste gelegenheid te bezoeken.
Als je besloten hebt om naar het kleine stadje Brela te komen, een beetje ten noorden van Makarska, dan kom je naar dit strand en zie je aan de hand wat voor soort strand we aan het schrijven zijn.

Veel wereldportals plaatsen dit strand en plaatsen het op de lijst van de mooiste stranden ter wereld. Dus het is niet alleen het onze, misschien het subjectieve denken, maar het is een wereldaangelegenheid.

Beach Punta Rata BrelaWat vind je van het strand van Punta Rata?De Punta War werd gevonden op de lijst van 10 van de mooiste stranden ter wereld. Op deze lijst werd ons strand geplaatst door het planetair populaire Amerikaanse tijdschrift Forbes. Behalve dat het een van de tien mooiste stranden ter wereld is, heeft ditzelfde tijdschrift ons strand ingericht met de titel van het mooiste strand van Europa.

Het kiezelstrand met kristalheldere kleuren van de zee ligt in een beschermd gebied met een met dennen bedekt topje.Als we bedenken dat de Punta Rat op de lijst stond van de populaire stranden van Copacabana, St. Tropez, de Costa del Sol, en de exotische stranden van de verre Malediven, dan is de titel zeker de aandacht waard.

De Huffington Post, een Amerikaans portaal, verklaarde de bestemming van Brela in 2014. In een fragment van de geschreven tekst stelde de auteur van dit artikel eenvoudig voor dat iedereen zo snel mogelijk in het vliegtuig springt en Kroatië voor het eerst bezoekt.

brela

Punta Rata Beach is de winnaar van vele onderscheidingen in KroatiëAan de westkant van het strand ligt Kamen Brela. Dit is vandaag het symbool van deze plaats en het meest voorkomende motief zijn de ansichtkaarten van Brela en Kroatië. De rots is bedekt met dennen die trots worden verheven door hun schoonheid te tonen, maar ook de kracht, kracht en trotsheid die uit de steen zelf groeien.

Brela is een plaats waar de natuurlijke schoonheid en activiteiten van een man die in dit gebied leeft zeer goed op elkaar zijn afgestemd. Er wordt bijzondere zorg besteed aan het behoud van de natuur. Het succes van vandaag is spectaculair en de meest trotse mensen moeten de inwoners van Brela zijn, die elke dag voor hun omgeving zorgen.

Dit deel van Brela behoort tot een beschermd gebiedPunta Rata Beach is een kiezelstrand. Omringd door prachtige pijnbomen is de zee altijd kristalhelder. Het strand wordt bekroond met de Blauwe Vlag, een symbool voor de kwaliteit van de inhoud en de kwaliteit van de zee. Het is herkenbaar aan een uniek, natuurlijk gecreëerd detail - een touw dat uit de zee oprijst.

Naast de natuurlijke schoonheden, is er een goed aanbod van entertainment op het strand, evenals de mogelijkheid van verfrissing en rust op een van de nabijgelegen terrassen.Op het strand kunt u sportuitrusting huren, en meestal zijn er beachvolleybal, tennis, minivoetbal, parasailing, bananenritten en andere minder populaire sportevenementen. Tijdens de geweldige warme drankjes kunt u terecht in een groot aantal cafés en restaurants met een buitengewoon aanbod. Voor de hele dag rust en plezier onder een krachtige zon, is het het beste om een zonnebad te huren en ervan te genieten. Als je niet onder de paraplu wilt blijven, loop dan een paar stappen naar de schaduw van nabijgelegen dennenbossen.

Plekken dichtbij: Mačíć Caffe Bar (50 m), Restaurant Punta Rata (100 m), Bluesun Hotel Maestral *** (200 m), Bluesun Hotel Marina (200 m)

Privatni smještaj direktno od vlasnika na www.SMJESTAJ.com.hr/trazi
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Upgrade this article

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala