Strand en kamp Oaza Mira Drage

# Strand en kamp Oaza Mira Drage

Sjeverna dalmacija

Drage

Pošalji svoj sadržaj

Commentaar of Upgrade this article, schrijf een nieuwe. Registratie is niet vereist

Het Oasis of Peace-strand ligt in Drage in een prachtige baai, het grootste deel is kiezel en een deel van het strand is rotsachtig en rotsachtig. Het strand ligt naast het Oasis of Peace-kamp. Het strand leidt naar het strand van het dorp zelf en naar het centrum is het 10 minuten lopen over de promenade. Het strand is overvloedig met pijnbomen en de schaduw is beveiligd voor alle gasten. Aanbeveling: Dolaška Draga Beach. In het kamp is een naturistenstrand.Camp Oaza MiraHet kamp is erg mooi met grote percelen gelegen op een klein schiereiland tussen dennenbomen, wat de grootste rijkdom is. In het kamp is een zwembad dat vrij diep is. De badkamers zijn altijd schoon. Het strand is schoon met douches. Het kamp personeel is erg aardig en vriendelijk, het kamp is netjes en schoon. Kamp prijzen zijn gemiddeld tot hoog, vooral in het seizoen.

Aanbeveling: Dolaška Draga Beach.

Privatni smještaj direktno od vlasnika na www.SMJESTAJ.com.hr/trazi
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Upgrade this article

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala