Beach Lanterna Novigrad

# Beach Lanterna Novigrad

Istra

Novigrad

Pošalji svoj sadržaj

Commentaar of Upgrade this article, schrijf een nieuwe. Registratie is niet vereist
artikel
Position
Novigrad
21.03.2017. 08:30 dodajeIvan

Lanterna Beach is gelegen in de buurt van de gelijknamige camping, op een klein schiereiland met uitzicht op de Novigrad. In de buurt van het strand zijn er veel villa's, de eerder genoemde kamp en restaurants. Het aanbod is dus een top. Als je hier verbleven, zal onze stranden de belangrijkste dagelijkse bezigheid zijn. Relaxen in de zon, af en toe zwemmen en wandelen op het strand. De dag zal niet compleet zijn, net zoals dat past bij de vakantie. Later, wanneer u wilt, kunt u zitten in het restaurant en trakteer uzelf op wat te eten of gewoon een verfrissend drankje. Ons strand is rotsachtig, maar nog steeds zeer betaalbaar. De rotsen zijn eigenlijk meer als een vlakke verharde ondergrond. Alles is in de zon, dus het zou goed zijn om een parasol met u - zonnescherm is bedoeld.

 

Privatni smještaj direktno od vlasnika na www.SMJESTAJ.com.hr/trazi
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Upgrade this article

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala