Beach Polidor in Vrsar

# Beach Polidor in Vrsar

Istra

Vrsar

Pošalji svoj sadržaj

Commentaar of Upgrade this article, schrijf een nieuwe. Registratie is niet vereist
artikel
Position
Vrsar
22.03.2017. 15:09 dodajeIvan

Dit prachtige strand ligt tussen Funtana en Vrsar. Als je naar de foto's kijkt, kun je gemakkelijk concluderen wat we goed bedoelen. Het strand van Polidor is een van de mooiste aan de Adriatische kust, en zeker het mooiste strand in dit deel van onze kust. In de omgeving is het strand van Bijela Uvala Funtana. Het is goed ingericht en zeer goed uitgerust. Ons strand lijkt op tropische landschappen en de stranden die u alleen op tv ziet. Als je tot nu toe niet wist waar je heen moest voor een vakantie, hier zijn uitnodigingen. We hebben geen speciale groeten nodig om de schoonheid van ons strand te zien. De foto's die we in dit artikel hebben geplaatst, zijn de beste gok voor jou. Afgezien van het strand, de parasol en de schone zee, zorgt de DJ dagelijks voor je muziek. Er zijn ook nabijgelegen restaurants en strandbars. Het aanbod is fenomenaal en origineel. Waar heb je nog steeds je hoekverankerde ponton in de zeebodem? Huur er een en ga de menigte uit. Bezoek ons ​​volgend seizoen. Aanbeveling: Strand Polidor Vrsar.

Nabij: Polidor Beach Bar, CAMPING WHITE UVAL, CAMPING PUNTICA, Istra Sunny Camping 2 * 

Privatni smještaj direktno od vlasnika na www.SMJESTAJ.com.hr/trazi
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Upgrade this article

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala