Stranden Ubok en Jelenscica Brseč

# Stranden Ubok en Jelenscica Brseč

Kvarner

Mošćenička Draga

Pošalji svoj sadržaj

Commentaar of Upgrade this article, schrijf een nieuwe. Registratie is niet vereist

Uboka en Jelenšćica zijn twee stranden in de baai tussen Brsec en Mošćenička Draga. De stranden zijn eigenlijk kleine kiezelstenen baaien omringd door rotsen en groen. Veel van deze twee stranden zullen zeggen dat ze tot de beste stranden van Istrië en Kvarner behoren. Het strand is alleen te voet bereikbaar op de weg als u vanuit Rijeka vertrekt - Pula, de andere optie is per boot. Brseč Strand Hoe kom je naar Klančec, Ubok en Jelenšćica Bekijk de strandlocatie van Ubok op de kaart, direct naast de baai van Jelenšćica. Een van de populaire baaien in Brsec is het strand - de Klancac baai, die wordt beschouwd als een van de mooiste stranden aan de Adriatische Zee. Op drie zijden omringd door rotsen, ondergedompeld in de kristalheldere, groene zee op de vloer witte kiezelstenen drijvende gletsjers. Het strand is alleen te voet bereikbaar via de bossen als u van de weg of boot afkomt. Zie de strandlocatie op de kaart.

Helder water, weinig toeristen vanwege de meer toegankelijke, op de achtergrond van de schaduwrijke bossen zijn de kenmerken van het strand. Sterke toegang maakt stranden minder toegankelijk. Verlagen / klimmen vereist stevige schoenen en duurt ongeveer 5 minuten. Parkeren is alleen mogelijk op de hoofdweg.


Privatni smještaj direktno od vlasnika na www.SMJESTAJ.com.hr/trazi
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Upgrade this article

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala