Stadsstrand Crikvenica Kroatië

# Stadsstrand Crikvenica Kroatië

Kvarner

Crikvenica

Pošalji svoj sadržaj

Commentaar of Upgrade this article, schrijf een nieuwe. Registratie is niet vereist

Zeer mooi en zeer lang kiezelstrand met bomen met een blauwe vlag, ideaal voor kleine kinderen en gezinnen. Op de achtergrond van het strand is er een groot aantal dennen die schaduw bieden op een deel van het strand. Rijk aan voorzieningen, zijn er speeltuinen voor kinderen, kleedhokjes, ligstoelen en parasols, glijbanen en diverse horecafaciliteiten. Veiligheidsdiensten voor zwemmers worden afgehandeld door de reddingsdienst. Er is parkeergelegenheid naast het strand voor een groot aantal voertuigen. Op het strand is er een schoon, goed onderhouden en goed uitgerust sanitair knooppunt, het is omgeven door een hek en de ingang ervoor wordt betaald. Toegangsprijs is HRK 15 voor volwassenen en HRK 8 voor kinderen tot 15 jaar. Na 17.00 uur is de toegang tot het strand gratis. 

Privatni smještaj direktno od vlasnika na www.SMJESTAJ.com.hr/trazi
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Upgrade this article

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala