Pod Jasenovac Beach - Eiland Murter Kroatië

# Pod Jasenovac Beach - Eiland Murter Kroatië

Sjeverna dalmacija

Betina (otok Murter)

Pošalji svoj sadržaj

Commentaar of Upgrade this article, schrijf een nieuwe. Registratie is niet vereist
artikel
Position
Betina
24.01.2017. 12:07 dodajeIvan

Onder Jasenovac is nog een baai aan de zuidkant van het eiland Murter. Als je in de buurt bent, ga dan naar de schoonheid van dit strand. Het is speciaal vanwege zijn opluchting, omdat het strand vlak voor de steile afdaling naar de zee ligt, wat bijdraagt ​​aan het gevoel van intimiteit in deze kleine baai. Het onvoltooide terrein, zo genoemd, geeft je het gevoel van intimiteit en de nodige rust in alle rust. Mensen die graag vroeg opstaan, naar het strand gaan en de eerste zijn aan zee zullen deze natuurlijke baai zeker waarderen. Een snuffelende zwemmer krijgt de gelegenheid om een ​​beetje te pellen, terwijl latere gasten blij zullen zijn met de rotsen en voldoende ruimte om uit te rekken en te rusten. En dit nabijgelegen strand heeft een kleiner autokamp en de nodige cateringfaciliteiten. Je zult het niet missen. Je kunt altijd een bedrijf op een nabijgelegen camping vinden en wanneer je op het strand bent - buitentafels zijn de beste keuze voor drankjes die dorst lijden. Terwijl u geniet van een nabijgelegen horecagelegenheid, kunt u het Nationaal Park Kornati zien. Aanbeveling: Strand Poderje Murter.

Privatni smještaj direktno od vlasnika na www.SMJESTAJ.com.hr/trazi
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Upgrade this article

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala