Eiland Murter - Strand Podvrške

# Eiland Murter - Strand Podvrške

Sjeverna dalmacija

Betina (otok Murter)

Pošalji svoj sadržaj

Commentaar of Upgrade this article, schrijf een nieuwe. Registratie is niet vereist
artikel
Position
Betina
24.01.2017. 09:56 dodajeIvan

Een ander strand dat de eilandbewoners kunnen bogen is het Podvrák-strand. Hoewel het lijkt dat de lokale bevolking Murter dit juweel verstopt en het voor zichzelf houdt, is dit zeker niet waar. Alle gasten zijn welkom en de eilandbewoners proberen hun hun natuurlijke schoonheid in het beste licht te tonen. Het strand onderscheidt zich vooral door het witte zand dat de zee een azuurblauwe en kristalheldere kleur geeft. De zee die het strand plaagt is niet diepgaand, wat betekent dat de zwakkere zwemmers er optimaal van kunnen genieten, evenals de ouders die met hun kleintjes komen. Als u op zoek bent naar een plek voor ontspanning en een rustgevend effect, is de Submarine een strand voor u. De kalmerende kleuren die we al genoemd hebben, werken op iedereen, dus ook zij zullen hun vrede vinden op de zwaar bekiebelde bodem. Om je op weg te helpen - Het strand ligt aan de zuidkant van het eiland en je kunt het bereiken door de kustweg te volgen die door het autokamp loopt. In de omgeving is het strand van Slanica. 

Privatni smještaj direktno od vlasnika na www.SMJESTAJ.com.hr/trazi
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Upgrade this article

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala