Strand Zrće - Novalja - Pag foto's

# Strand Zrće - Novalja - Pag foto's

Sjeverna dalmacija

Novalja (otok Pag)

Pošalji svoj sadržaj

Commentaar of Upgrade this article, schrijf een nieuwe. Registratie is niet vereist

Het beroemdste strand op het eiland Pag, het strand van Zrće, is een van de beroemdste Kroatische stranden in het algemeen. Het strand ligt aan de grote Zrce-baai, op 4 kilometer van het centrum van Novalja, en is de topbestemming die over de hele wereld bekend is. Het strand is kiezel, met een prachtig uitzicht op zee en wordt vergezeld door veel inhoud, vooral voor jonge gasten. De hele dag feesten, nachtscènes en gastmuzikanten uit de hele wereld zijn een combinatie voor een jonger publiek dat geniet van het luide ritme van technomuziek. Het strand heeft verschillende clubs, wat betekent dat dansen met muziek niet gemist mag worden. Er is een verscheidenheid aan cocktails, hapjes en lokale en geïmporteerde bieren. Natuurlijk zijn er ook verfrissende frisdrank verkrijgbaar, evenals enkele sportieve activiteiten om overdag te zonnebaden. Als je dapper genoeg bent, kun je bungeejumpen op dit strand proberen. Het strand van Zrće is een symbool geworden van een goede excursie aan de Kroatische kust. Dit is een favoriete bestemming voor jongeren en iedereen die dit voelt. Als je erover denkt om van de rust te genieten, is Zrće beter af. Het draait hier 24 uur per dag, zonder de luide muziek van alle genres te stoppen.  

Privatni smještaj direktno od vlasnika na www.SMJESTAJ.com.hr/trazi
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Upgrade this article

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala