Strand Sušica Eiland Ugljan, Kamp Porat

# Strand Sušica Eiland Ugljan, Kamp Porat

Sjeverna dalmacija

Ugljan (otok)

Pošalji svoj sadržaj

Commentaar of Upgrade this article, schrijf een nieuwe. Registratie is niet vereist
artikel
Position
Ugljan
02.02.2017. 16:04 dodajeIvan

Op het eiland Ugljan ligt dit prachtige rotsachtige strand. Het Sušica-strand is van nature rotsachtig, maar het is geplaveid op plaatsen. Het is daarom toegankelijk en geschikt om te baden en luieren op een sterke zonnige dag. Er is geen natuurlijke schaduw op het strand, maar er is nog steeds een dicht bos dat je zal beschutten. Dichtbij het strand ligt het Porat-autokamp, zeer populair en voorzien van alle noodzakelijke dingen voor zijn gasten. Er is ook de populaire baai Kažot Muline. Het kamp wordt begrensd door een stenen omheining, maar ligt zeer dicht bij de zee en is daarom zeer geschikt voor zwemmers. Heldere zee is vooral prominent aanwezig in dit deel van het eiland, en wat een blauwheid moet je verwachten - zie de fotogalerij die we je aanbieden. De zee is hier echt mooi, schoon en aangenaam warm. Dit is de oostkant van het eiland, die uitkijkt op het vasteland. Geniet van het uitzicht op Zadar of sluit je ogen en rust uit in je gedachten Alle stranden van Ugljan.

Privatni smještaj direktno od vlasnika na www.SMJESTAJ.com.hr/trazi
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Upgrade this article

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala