Poljana Ugljan-strand

# Poljana Ugljan-strand

Sjeverna dalmacija

Ugljan (otok)

Pošalji svoj sadržaj

Commentaar of Upgrade this article, schrijf een nieuwe. Registratie is niet vereist
artikel
Position
Ugljan
03.02.2017. 15:22 dodajeIvan

In deze plaats heeft Poljana dit prachtige kleine strand verborgen. Schone zee, warm water en warme kiezels zijn de belangrijkste kenmerken van het strand, maar op de achtergrond heeft het een geweldige natuurlijke schaduw van dennenbossen. Het ligt in de directe omgeving van het Poljana-park, op het eiland Ugljan. We hebben al genoemd, het strand is prachtig met de prachtige zee en de golven die de grote kiezel ploegen. Het dennenbos ligt op de achtergrond voor schaduw, terwijl het strand in contact met de zee altijd zonnig is. De zee ligt diep in het midden, met een milde druppel, en is perfect om te duiken. Als je het leuk vindt om onder het oppervlak van de zee te verkennen, heb je hier genoeg diepte voor. Bovendien, zal het rijke onderwaterleven u het plezier van onderzoek geven. Op de poljana, ga verder naar Preko, bezoek de stranden in Preko of bezoek het nabijgelegen strand Sutomiscica.

 

Privatni smještaj direktno od vlasnika na www.SMJESTAJ.com.hr/trazi
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Upgrade this article

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala