Strand Sabuša Ugljan Kukljica

# Strand Sabuša Ugljan Kukljica

Sjeverna dalmacija

Ugljan (otok)

Pošalji svoj sadržaj

Commentaar of Upgrade this article, schrijf een nieuwe. Registratie is niet vereist
artikel
Position
Ugljan
04.02.2017. 10:53 dodajeIvan

Sabuša Beach is erg ruim, beton, maar enigszins geïsoleerd. Dit is een geweldige plek voor gezinnen met kinderen omdat de zee ondiep is en langs de kust zijn er kinderglijbanen. Het betonnen gedeelte van het strand is geschikt om de hele dag te zonnen, met af en toe uitzicht op zee, waar u een uitstekend overzicht hebt van uw kinderen en hun spel. Naast het strand zijn er geen horecagelegenheden, dus het is erg belangrijk dat je je voorbereidt en alle noodzakelijke dingen meebrengt. Hoewel het strand is omgeven door dichte bossen, is het gedeelte met zonsondergangen overwegend zonnig. Breng zonwering mee en bescherm uzelf op tijd. In de buurt van het strand kunt u vaak verankerde boten en kleinere jachten zien. De boten op een prachtige manier complementeren het beeld van dit schaduwrijke deel van de kust rond Ugljan. Bekijk het strand van Mala Sabuša.

 

Privatni smještaj direktno od vlasnika na www.SMJESTAJ.com.hr/trazi
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Upgrade this article

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala