Beach Guvnine Premantura

# Beach Guvnine Premantura

Istra

Premantura

Pošalji svoj sadržaj

Commentaar of Upgrade this article, schrijf een nieuwe. Registratie is niet vereist

Bay Guvnine gedragen door de gelijknamige strand. Ons strand is een zandstrand, met sommige delen van het beton, en een loopbrug van achteren. De zee is kalm, ondiep en aangenaam warm. Er zijn een aantal plaatsen en rotsachtige delen, maar het strand is gemakkelijk op loopafstand met een mooie entree naar de zee. Het strand biedt een uitzicht op de zee en het bos park Kašteja op het schiereiland vooruit. Als gevolg van het kamp op het strand, hier komen vooral natuurliefhebbers en mensen die willen een beetje rust en stilte. Hoewel goed bezocht, het strand heeft geen enkele vorm van enorme mensenmassa die u ziet in andere plaatsen. Als je de nacht door te brengen in het kamp, zal het strand uw eerste keuze. We kijken uit naar uw komst.

 

Privatni smještaj direktno od vlasnika na www.SMJESTAJ.com.hr/trazi
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Upgrade this article

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala