Uvala Runke Premantura

# Uvala Runke Premantura

Istra

Premantura

Pošalji svoj sadržaj

Commentaar of Upgrade this article, schrijf een nieuwe. Registratie is niet vereist

Verborgen in de baai, in het noordelijke deel van Premantura, was het strand van Runke beschut. Er is een strand in de baai met dezelfde naam, en het wordt gekenmerkt door de rotsachtige kust en het groen van dennennaalden. Het kamp bij het strand is erg populair. Gasten van over de hele wereld komen naar ons om hun auto te parkeren in de schaduw en te genieten van een schone en zeer rustige zee. We noemden een rotsachtig strand, maar we moeten benadrukken dat het nog steeds gemakkelijk is om te lopen en voor iedereen toegankelijk is. Geplaatste rotsen die in zee duiken zijn geweldig om overdag te zonnebaden en af en toe te zwemmen. In de buurt zijn de baaien Guvnina en Tašalera. Grote groene kronen geven u een natuurlijke schaduw en een aangename geur die herkenbaar is voor het kustgebied. Onze jachten komen naar onze baai en maken de algemene indruk van onze jachten. Bezoek ons, ontspan en ontspan. Geniet van ons strand en maak geweldige vakantiefoto's. We wachten op je.

 

Privatni smještaj direktno od vlasnika na www.SMJESTAJ.com.hr/trazi
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Upgrade this article

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala