Beach Cove Kale Ližnjan

# Beach Cove Kale Ližnjan

Istra

Ližnjan

Pošalji svoj sadržaj

Commentaar of Upgrade this article, schrijf een nieuwe. Registratie is niet vereist
artikel
Position
Ližnjan
03.04.2017. 09:38 dodajeIvan

Kale inham verbergt de gelijknamige strand die vaak wordt bezocht door watersporters. Het strand is opgebouwd uit grote keien, hoewel een beetje ontoegankelijk van de kust. Daarom is het ideaal voor watersporters, die houden van rust en een goede tijd in de marine ondiepte. De zee is kalm, helder en aangenaam warm. Op het strand heb je een bar die zal van pas komen wanneer de zon te sterk wordt. Om verwarring te voorkomen, merken we op dat ons strand bezoek en met het vasteland. Ze zijn een beetje meer wendbaar, en wie minder druk voorkeur zal zeker hier te komen en te genieten onder de zomerzon. De nabijgelegen bar completeert de sfeer van vakantie, is dit een goed toevluchtsoord na een dag zonnen. Als je een van degenen die rust en stilte wilt zijn, kom en bezoek dit strand in de buurt van Ližnjan.

Privatni smještaj direktno od vlasnika na www.SMJESTAJ.com.hr/trazi
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Upgrade this article

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala