Strand Sveta Marina

# Strand Sveta Marina

Istra

Labin

Pošalji svoj sadržaj

Commentaar of Upgrade this article, schrijf een nieuwe. Registratie is niet vereist
artikel
Position
Labin
04.04.2017. 12:26 dodajeIvan

Het strand ligt op een klein schiereiland in Sveta Marina, vlakbij het prachtige strand van Huboka. Het is heel mooi en ruim, met prachtige rotsen en verborgen kiezelstranden. Aan de kust van het schiereiland heb je veel verborgen plekken om van te genieten, te zonnen en op te snuiven. Het terrein is afwisselend, dus je kunt je stuk op een rots of tussen andere kiezelgasten vinden. De zee is extreem schoon, erg stil en comfortabel warm. De toegang tot de zee is licht, vooral op kiezelstranden en is geschikt voor alle leeftijden. Er zal hier veel plezier zijn, zowel volwassenen als kinderen. De meeste gasten komen naar ons vanuit een nabijgelegen kamp. Voltooiing van de camping is een bewijs van de kwaliteit van het aanbod en de schoonheid van ons strand. Als je een avonturier bent, hou je van kamperen en op zoek naar de bestemming die je wilt - kijk zeker in ons aanbod. Je zult er geen spijt van krijgen. Als u van een comfortabel privé-accommodatie houdt, boek dan een appartement in de buurt en neem uw gezin mee. Hier is ruimte voor iedereen, en voor iedereen voor iets. We wachten op je. Zie andere stranden van Labin.

Privatni smještaj direktno od vlasnika na www.SMJESTAJ.com.hr/trazi
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Upgrade this article

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala