Lučica Beach Zaostroga Kroatië

# Lučica Beach Zaostroga Kroatië

Srednja dalmacija

Zaostrog

Pošalji svoj sadržaj

Commentaar of Upgrade this article, schrijf een nieuwe. Registratie is niet vereist
artikel
Position
Zaostrog
03.03.2017. 07:57 dodajeIvan

Slechts een paar kilometer buiten het dorp Zaostrog, onder de Adriatische snelweg, ligt het strand van Lučica. Het is een kiezelstrand, omzoomd door natuurlijke rotsen, waar grote bomen met pijnbomen groeien. Er is geen schaduw op de zon. De haven is een afgelegen strand en er zijn geen horecagelegenheden in de buurt. Mensen komen overdag om tijd door te brengen in alle rust en stilte. Het is niet zo dat er geen gasten op het strand zijn, maar er is zeker geen publiek dat we hebben leren kennen op de plaatselijke stranden in Midden-Dalmatië. We nodigen iedereen uit om te komen genieten van ons kleine strandje. Vanwege het ontbreken van foto's die je later kunt plaatsen, hebben we besloten om deze video met strand-, zee- en strandgasten te laten zien. Geniet tot de zomer, dus kom ons bezoeken.

Privatni smještaj direktno od vlasnika na www.SMJESTAJ.com.hr/trazi
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Upgrade this article

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala