Žukova-Baai op het eiland Hvar Kroatië

# Žukova-Baai op het eiland Hvar Kroatië

Srednja dalmacija

Stari Grad (otok Hvar)

Pošalji svoj sadržaj

Commentaar of Upgrade this article, schrijf een nieuwe. Registratie is niet vereist

Op het eiland Hvar, naast Rudina, is er een strand dat op het eerste gezicht wint. Žukova Beach is fascinerend met zijn schoonheid. Het ligt in een natuurlijke omgeving, tussen rotsblokken, met slechts een klein deel van de kiezelstranden. Toch is de toegang tot de zee gemakkelijk, omdat de rotsen eigenlijk plat op het plateau liggen. Je kunt erop zonnen of in het water springen. Ze zijn zonnig, het grootste deel van de dag, gevolgd door de schaduw van het omliggende dennenbos. Het is een ideale plek om te genieten zonder de grote drukte op het strand. U hebt geen horecafaciliteiten of inhoud, alles is in de natuur. Als je wilt komen, rust je uit en breng je spullen en eten mee voor een hele dag trip. Het uitzicht op zee verfraait jachten en zeilboten die in het ondiepe gedeelte verankerd zijn Aanbeveling: Pokonji Dol Hvar-strand, Dubov Dol Hvar-strand. 

Privatni smještaj direktno od vlasnika na www.SMJESTAJ.com.hr/trazi
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Upgrade this article

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala