Inham Žanja Cres

# Inham Žanja Cres

Kvarner

Lubenice (otok Cres)

Pošalji svoj sadržaj

Commentaar of Upgrade this article, schrijf een nieuwe. Registratie is niet vereist
artikel
Position
Lubenice
14.04.2017. 12:26 dodajeIvan

Een andere verborgen en natuurlijke baai die plaagt van schoonheid, niet ver van de prachtige baai van Sv. Ivan Cres. De meest frequente gasten zijn zeilers en zij die komen voor georganiseerd zeevervoer. Toch zijn er wandelpaden voor bergbeklimmers en mensen die bekwaam zijn om lange wandelingen te maken op oneffen terrein. Als je een avontuurlijke geest in jezelf hebt, nodigen we je uit om te genieten van het prachtige strand in de baai van Žanja. Je zult lonen om ons te vertrouwen in het woord. Als je twijfelt, bekijk dan eens deze paar foto's die we voor je hebben gemaakt. Kiezelstrand tussen hoge rotsen, met steile toegang door natuurlijke holen. Dit is de kortste beschrijving van ons strand. Het is aan u om dit epitaph van uw keuze toe te voegen. 

Privatni smještaj direktno od vlasnika na www.SMJESTAJ.com.hr/trazi
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Upgrade this article

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala