Strand van Kampa Aloa Bol Brač

# Strand van Kampa Aloa Bol Brač

Srednja dalmacija

Bol (otok Brač)

Pošalji svoj sadržaj

Commentaar of Upgrade this article, schrijf een nieuwe. Registratie is niet vereist
artikel
Position
Bol
10.03.2017. 10:27 dodajeIvan

Het Aloa-kamp ligt aan de zuidkant van het eiland Brač. Op zich is het mooi en goed bezocht, en de toevoeging aan het aanbod is een klein strand dat zich uitstrekt over de kust van het kamp. Het strand is gemaakt van steen van verschillende grootte, een beetje ongewoon voor dit eiland, maar ons strand verliest geen kwaliteit. Sterker nog, het is speciaal voor de gasten om het te herkennen. Een deel van het strand is betonnen, terwijl de zeebodem een ​​ponton met een ligweide of een sprong in het water kan zien. Iedereen geniet hier, zowel jong als oud. Het kampaanbod is van topklasse, dus een verblijf op het strand zal zorgeloos zijn. Als je voldoende hebt gezwommen en zonnen, ga dan terug naar het kamp en vind een andere interesse. Van sportactiviteiten op dit deel van de kust van het eiland kunnen we de golven oppikken. Ze weten hier om winden te blazen die de zee doen schudden en de surfer een ideale kans geven om hun verlangens te bevredigen. We hopen dat je komt en we zullen proberen om je vakantie onvergetelijk te maken - op een goede manier.

In de buurt: Zlatni Rat Beach, Paklina Beach, Murvice Beach, Sunset Beach Bungalows, Camping Aloa, Smrka Brač Bay.

 

Privatni smještaj direktno od vlasnika na www.SMJESTAJ.com.hr/trazi
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Upgrade this article

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala