Zlatni Rat Beach, Bol afbeelding Brac op

# Zlatni Rat Beach, Bol afbeelding Brac op

Srednja dalmacija

Bol (otok Brač)

Pošalji svoj sadržaj

Commentaar of Upgrade this article, schrijf een nieuwe. Registratie is niet vereist

Dit strand is zeker de meest beroemd over het eiland, en een van de meest bekende in Kroatië. Zlatni Rat is bijzonder, maar na haar figuur, vooral wanneer gezien vanuit de lucht. Is een handelsmerk van het Kroatische toerisme en de belangrijkste detail de vele brochures en wenskaarten. Een populaire cursus en zeer goed uitgerust. Beach heeft alles wat je nodig hebt. Er zijn kleedkamers, douches en scouts om reddingswerkers die de zorg voor de veiligheid van zwemmers te waarschuwen. In het ondiepe water van het water park - een geweldige plek voor kinderen om te spelen, en op het strand liggen bars en clubs met de beste selectie van entertainment en versnaperingen. Jongere gasten leiden tot ons strand, of het aantal volwassenen en paren met kinderen is niet te verwaarlozen. Zo te zeggen, iedereen is welkom op ons strand. Zijn karakter, de Gouden Hoorn, goed zal geschikt voor alle gasten. Het is gemaakt van kleine steentjes, ruim en zonnig het hele oppervlak. Alleen tegen het einde van het strand, waar zij nog steeds het vasteland, kunt u wat schaduw te vinden. Naast de natuurlijke schaduw, in dit deel bevinden zich vermelding restaurants, waarvan de terrassen in de schaduw. Met welke kant je kijkt naar, zal Golden Horn betoveren met hun schoonheid. Geniet van een aantal foto's die wij hechten, evenals video opgenomen op dit strand.

 

Privatni smještaj direktno od vlasnika na www.SMJESTAJ.com.hr/trazi
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Upgrade this article

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala