Banje Beach - het beste strand in Dubrovnik

# Banje Beach - het beste strand in Dubrovnik

Južna dalmacija

Dubrovnik

Pošalji svoj sadržaj

Commentaar of Upgrade this article, schrijf een nieuwe. Registratie is niet vereist
artikel
Position
Dubrovnik
30.08.2017. 15:36 dodajeIvan

Banje Beach is het beroemdste en meest populaire strand in Dubrovnik. Het is het belangrijkste strand van de stad en ligt aan Ploče, aan de oostkant van de stadsmuren.
Het strand werd het symbool van de stad en daarom hebben we het specifiek beschreven en in deze categorie geplaatst. Het is zeker een van de bezienswaardigheden van Dubrovnik.Het is een kiezelstrand verdeeld in twee delen - zoals de Dubrovnikers graag grapten - het strand heeft "een deel voor de rijken en een deel voor de armen". Namelijk, een deel van het strand is gratis en er zijn geen ligstoelen en parasols, terwijl toegang tot het tweede deel van het strand alleen is toegestaan met verhuur van ligstoelen.

Inhoud op het strandBoven het strand is er een cocktailbar waar u een uitstekende cocktail en andere verfrissende alcoholische en niet-alcoholische drankjes kunt krijgen.

Omdat het strand erg dicht bij de oude stad ligt, tussen de Excelsior en Lazaret hotels in Dubrovnik, heb je een prachtig uitzicht in alle richtingen. Direct vanaf het strand kunt u de oude stadsmuren bekijken, misschien naar de hotels kijken of uitrusten terwijl u uitkijkt op de open zee die net het kleine eiland aan de voorkant onderbreekt.Banje Beach is grind en rijk aan gevarieerde voorzieningen. Op het strand en aan het strand heb je horecafaciliteiten. In het bijzonder willen we restaurants onderscheiden die onder andere authentieke Dalmatische specialiteiten aanbieden, en er is een café waar u kunt rusten en schaduw kunt zoeken van de krachtige zonneschijn met witte banken of gescheiden separa. Op het strand zijn er douches, kleedruimte, ligstoelen en parasols die worden verhuurd. Afgezien van de zon en de zee op dit strand van Dubrovnik is het mogelijk om te genieten van watersporten zoals waterscooters, paragliding, watertubes, bananen en soortgelijke attracties.

Het nachtleven dichtbij het strandBij het verlaten van de zon is het strand gevuld met gasten die op zoek zijn naar nachtelijk amusement. Dicht bij het strand heb je voldoende ruimte voor een avondje uit en genieten van goede muziek. Het Banje-strand wordt de meest gewilde plek voor een avondje uit. Jongeren genieten van een goed gezelschap, muziek en een verfrissend drankje.

Objecten in de buurt: Taverna Taverna Rustica restaurant (100 m), Banje Beach Restaurant en Night Club (50 m), Lazareti (50 m), Komarda restaurant (50 m)

 

Privatni smještaj direktno od vlasnika na www.SMJESTAJ.com.hr/trazi
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Upgrade this article

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala