Drie broersstrand in Dubrovnik

# Drie broersstrand in Dubrovnik

Južna dalmacija

Dubrovnik

Pošalji svoj sadržaj

Commentaar of Upgrade this article, schrijf een nieuwe. Registratie is niet vereist
artikel
Position
Dubrovnik
14.03.2017. 12:33 dodajeIvan

Het Three Brothers-strand ligt aan de voet van de oostelijke rotsen naast Dubrovnik. Het is zeer aantrekkelijk, maar nog steeds slecht bezocht. Er is een strand voor een tragische gebeurtenis die plaatsvond onder de rotsen. Zoals het verhaal zegt: "Tijdens de storm droegen grote golven de boot waar drie broers waren. De boot was gebroken door de rotsen en de broers stierven. " Het strand ligt ongeveer 10 kilometer ten noordwesten van Dubrovnik, tussen de steden Vrbica en Štikovica. Het is een speciaal strand omdat het alleen vanaf de zee te bereiken is, wat betekent dat rust hier bijna gegarandeerd is. Als u een boot, een kleiner jacht of een andere boot heeft, kunt u genieten van de eenzaamheid, het schone grind en de prachtige blauwe zee

Aanbeveling: het Lapad Dubrovnik-strand.

Privatni smještaj direktno od vlasnika na www.SMJESTAJ.com.hr/trazi
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Upgrade this article

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala