Maritiem en historisch museum van de Kroatische kuststreek Rijeka

# Maritiem en historisch museum van de Kroatische kuststreek Rijeka

Kvarner

Rijeka

Pošalji svoj sadržaj

Commentaar of Upgrade this article, schrijf een nieuwe. Registratie is niet vereist

Sinds vier decennia is dit museum een ​​van de belangrijkste culturele erfgoedsites in de stad Rijeka. Naast zijn waardevolle permanente tentoonstelling en vele waardevolle tentoonstellingen, kan het Maritiem en Historisch Museum van de Kroatische Kust in Rijeka worden herdacht door het markeren van verschillende belangrijke evenementen met betrekking tot de geschiedenis en cultuur van Rijeka, de provincie Primorje-Gorski Kotar en heel Kroatië. Op deze manier onthult en presenteert het museum interessante stukken uit een onbekend verleden.

Met veel onderzoeken en ontdekkingen van nieuw materiaal (archeologische, etnografische, artistieke, cultuurhistorische en maritieme historische kenmerken), is het museum de moeite waard om een ​​verzameling uitvindingen bij te houden die teruggaan tot de prehistorie tot de moderne tijd. Het deskundige personeel van het museum verwerkt, systematiseert en presenteert de rol en ontwikkeling van allerlei sociale wezens in de provincie Primorje-Gorski Kotar, de Kroatische kuststreek en de stad Rijeka. dit artikel presenteert de ontwikkeling van de stad in relatie tot andere Europese omgevingen over een periode van duizend jaar. Alle presentaties in deze context zijn gericht op het creëren van een dynamische, open en educatieve instelling.

Het museum is gevestigd in het gebouw van het voormalige Gouverneurspaleis, dat zelf wordt vermeld als cultureel monument onder tentoonstelling nummer 1. De interdisciplinaire benadering biedt het museum inzicht, begrip en begrip van het karakter van dit gebied en de mensen die er wonen. Het onthult identiteit en toont een onbreekbare link tussen verleden en heden.

Het Maritiem en Historisch Museum van de Kroatische kuststreek Rijeka ontvangt tegenwoordig veel liefhebbers van geschiedenis en kunst, die interessante presentaties, tentoonstellingen en een moderne benadering van het werk van een dergelijke instelling kunnen zien.

De gezellige sfeer wordt afgesloten met leerzame en zeer interessante verhalen uit het verleden. Dit is een plek waar je veel kunt zien en veel kunt leren.

Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Upgrade this article

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala