Zagreb 80's Museum

# Zagreb 80's Museum

Središnja Hrvatska

Zagreb

Pošalji svoj sadržaj

Commentaar of Upgrade this article, schrijf een nieuwe. Registratie is niet vereist

Het museum uit de jaren 80 van Zagreb bevindt zich op de eerste verdieping van een oud gebouw in het historische deel van de stad. Het museum is ontworpen om het verleden op een nieuwe manier te verwerken. De museumruimte is een soort reconstructie van het dagelijkse leven van de familie Zagreb, op een speciale en volledig unieke manier die het verleden en de toekomst kruist. Het interieurontwerp toont levensstijl, erfgoed, herinneringen en emoties.

Wanneer u naar het museum komt, zult u zich meteen thuis voelen. Het doel is dat museumgasten interactie en communicatie ervaren met de hele tentoonstelling. De tentoonstelling neemt gasten tien jaar terug en laat de jeugd van vandaag zien hoe het was net voor hun geboorte, of de eerste lessen die ze herinneren.

Alle bezoekers worden uitgenodigd om de originele kamers (woonkamer, keuken, slaapkamer en kantoorruimte) te betreden. De sfeer van de blootgestelde kamers en de originaliteit werden gecreëerd met het doel om de gouden eeuw van de jaren 80 in de kortst mogelijke tijd te voelen.

ZAGREB in de jaren 80 wil gasten aanmoedigen en aanmoedigen om de tentoonstelling aan te raken, te voelen en te gebruiken. Op deze manier zullen gasten de momenten het beste voelen en nostalgie ervaren. Jonge generaties zullen geen heimwee voelen, maar krijgen een real-world inzicht in de levensstijl en het plezier dat hun senioren hadden. Ervaar het verleden van geweldige dingen op de best mogelijke manier. Kijk naar de verschillen die ons in korte tijd verdelen.

De tentoonstelling omvat 6 verschillende zalen. Elke kamer is rijk aan artefacten.

Het idee en de aanpak zijn echt origineel en verrassen de bezoekers op een speciale manier.

Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Upgrade this article

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala