Pine Beach - Pine Beach Pakoštane

# Pine Beach - Pine Beach Pakoštane

Sjeverna dalmacija

Pakoštane

Pošalji svoj sadržaj

Commentaar of Upgrade this article, schrijf een nieuwe. Registratie is niet vereist

Pine Beach ligt in de buurt van Pine Beach Pakostane Resort en is een favoriete plek voor alle gasten van het resort, evenals andere gasten en gastheren voor hun schoonheid en verscheidenheid. Het centrum van dit strand is een kleine zandbaai die volledig natuurlijk is en een echte attractie is. Rond de zanderige baai is er meestal een rotsachtig gebied, delen en kiezels, allemaal samen in een dennenbos dat helemaal naar de zee gaat en schaduw biedt voor alle gasten. Het strand is rijk aan sportfaciliteiten, zodat u kunt genieten van duiken, zeilboten, windsurfen, kajakken, waterpark, basketbal, beachvolleybal of schieten op doelen en pijlen in een omheind gebied. In de zomer zijn er ook presentatoren en animators die een programma voor kinderen en volwassenen hebben. Je kunt werken met aërobe activiteiten in de zee en daarbuiten. Het resort Pine Beach is volledig gerenoveerd en is een opvolger van het voormalige resort Club Med. Wat speciaal aan eigenaren van gezelschapsdieren zal doen, is dat een deel van het strand alleen voor hen bestemd is.

 

Privatni smještaj direktno od vlasnika na www.SMJESTAJ.com.hr/trazi
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Upgrade this article

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala