Het stadsstrand in Slan

# Het stadsstrand in Slan

Južna dalmacija

Slano

Pošalji svoj sadržaj

Commentaar of Upgrade this article, schrijf een nieuwe. Registratie is niet vereist
artikel
Position
Slano
15.03.2017. 10:21 dodajeIvan

Het belangrijkste strand in Slano, gelegen in de buurt van het luxe hotel Admiral Grand Hotel, is een favoriete plek om te baden en te zonnebaden als u in de buurt verblijft. Het uitzicht op het strand zelf spreekt genoeg over de populariteit en de verscheidenheid aan inhoud. Op het strand kunt u ligstoelen, parasols, fietsen op het water of andere leuke uitrusting huren. Het zwemmersgebied is gemarkeerd zodat je geen last hebt van kleinere boten die naar de haven en terug varen. Pebble is dit strand met aan één kant een betonnen plateau. De zee is ondiep langs de kust en geschikt voor kinderen en mensen die minder zwaar zwemmen. Als je Slano bezoekt, kom dan langs en bereik dit strand. Geniet van het uitzicht of zwem mee in zee. We kijken uit naar uw komst. 

Privatni smještaj direktno od vlasnika na www.SMJESTAJ.com.hr/trazi
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Upgrade this article

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala