Strand Žuljana Peljesac

# Strand Žuljana Peljesac

Južna dalmacija

Žuljana (Pelješac)

Pošalji svoj sadržaj

Commentaar of Upgrade this article, schrijf een nieuwe. Registratie is niet vereist
artikel
Position
Žuljana
15.03.2017. 15:32 dodajeIvan

Het strand in Žuljana is kiezelsteen met zand erin. Het is ruim en erg populair. Strandgasten komen meestal uit de omliggende appartementen maar zijn ook afkomstig van andere locaties. Het strand is dynamisch, met veel entertainment en entertainment. Er is ook een kleine haven in de buurt van het strand, dat is versierd met boten en boten. Het is een leuk strand voor kinderen en degenen die minder hard zwemmen. De zee is ondiep en tot een paar meter van de kust, alleen voor picigin als iemand het wil. Rond het strand zijn er restaurants en cafés. Het aanbod aan gerechten en drankjes is rijk, gevarieerd en natuurlijk van topkwaliteit. Wanneer u zwemt en zonnebaadt, geniet van en maak een ontspannen wandeling in een gebouw. We zijn ervan overtuigd dat je gaat trouwen, wat je ook kiest.

 

Privatni smještaj direktno od vlasnika na www.SMJESTAJ.com.hr/trazi
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Upgrade this article

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala