Trstenica Beach - Peljesac

# Trstenica Beach - Peljesac

Južna dalmacija

Orebić (Pelješac)

Pošalji svoj sadržaj

Commentaar of Upgrade this article, schrijf een nieuwe. Registratie is niet vereist
artikel
Position
Orebić
16.03.2017. 08:46 dodajeIvan

Als je van de kust naar Orebic gaat, is dit het eerste strand dat je tegenkomt op de hierboven genoemde plaats. Trstenica Beach is populair en is altijd goed bezocht. Het is gemaakt van een groter grind, maar onder de zee is het zanderig. De toegang is vriendelijk, met veel voordelen voor kinderen en plezier voor degenen die minder zwaar zwemmen. Iets verderop zijn er al grotere dieptes, geschikt voor meer ervaren zwemmers. Er is ook een waterpark aan de kust, om plezier te maken voor kinderen, en een rust voor ouders zorgeloos en compleet. Er is niet veel schaduw op het strand, maar je kunt parasols huren als je het nodig hebt. Er is ook een uitgebreid aanbod op het strand, dus we zullen het Dalmata-kamp, de appartementen en het watersportcentrum Orebić vermelden. Even verder zijn ongeveer 5-10 minuten lichte wandelingen ook een taverne met een rijk aanbod aan maaltijden en drankjes. Vlakbij het restaurant is een andere camping in Trstenica.

 

Privatni smještaj direktno od vlasnika na www.SMJESTAJ.com.hr/trazi
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Upgrade this article

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala