Camp Vala Peljesac Beach

# Camp Vala Peljesac Beach

Južna dalmacija

Orebić (Pelješac)

Pošalji svoj sadržaj

Commentaar of Upgrade this article, schrijf een nieuwe. Registratie is niet vereist
artikel
Position
Orebić
16.03.2017. 08:22 dodajeIvan

Het zou leuk zijn om te zeggen dat dit een van de mooiste stranden op ons schiereiland is. Het Vala-strand ligt aan de zuidkust van het schiereiland, tussen Orebic en Podobuče. Het is prachtig ingericht, schoon en erg populair. Naast het strand zijn er campings, appartementen en een strandbar. Het aanbod is van topklasse, vooral als we het toevoegen aan het Adriatische duikcentrum. Je kunt ook het duiken proberen, zodat je kunt zien naar wat voor soort planten- en dierenwereld je vliegt. Als je de bijgevoegde foto's ziet, kunnen we het ermee eens zijn dat ons strand prachtig contrasteert met groen van de achterkant, dat mooi in een stenen gebouw breekt en het grind voortzet dat eindigt in de zee. De zee is erg schoon, kalm en comfortabel warm. De kleur van de zee hangt af van de positie en de sterkte van de zon. Donkerblauwe tinten worden getekend, die soms donkere tinten groen kunnen hebben. Als je ons bezoekt, hebben we er vertrouwen in dat je zult genieten, een goed moment zult hebben om te ontspannen en plezier te hebben. Het aanbod van maaltijden en drankjes is geweldig bij ons. Hier heb je alles. Kom op, zorg voor jezelf en ontspan. Genieten en uitrusten zijn gegarandeerd.

 

Privatni smještaj direktno od vlasnika na www.SMJESTAJ.com.hr/trazi
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Upgrade this article

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala