Klek Beach Kroatië

# Klek Beach Kroatië

Južna dalmacija

Klek

Pošalji svoj sadržaj

Commentaar of Upgrade this article, schrijf een nieuwe. Registratie is niet vereist
artikel
Position
Klek
17.03.2017. 12:51 dodajeIvan

Klek is een klein stadje in de buurt van de grens met Bosnië en Herzegovina. Het ligt langs de kust en heeft een strand dat elk jaar tot het laatste redmiddel wordt gevuld. Het is populair bij velen, en elk jaar telt een groot aantal gasten. Dichtbij het strand zijn er tal van privé-accommodaties, cafés en restaurants. Op het strand heb je een verscheidenheid aan leuke activiteiten, evenals enkele sportieve activiteiten. De zee is schoon en rustig, aangenaam warm om in te zwemmen. Het strand is kiezelstrand, tijdens de zomer is het ingericht met verschillende kleuren van zonnescherm en pedaal. Er zijn hier veel gasten, dus we nodigen je uit, vooral als je socialiseert en je niet lastig valt met grote menigten. Neem een pauze op ons strand en als de zon te heet wordt, ga dan naar het eerste café of restaurant. We wensen je een prettig verblijf.

 

Privatni smještaj direktno od vlasnika na www.SMJESTAJ.com.hr/trazi
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Upgrade this article

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala