Makarska krab- en schelpdiermuseum

# Makarska krab- en schelpdiermuseum

Srednja dalmacija

Makarska

Pošalji svoj sadržaj

Commentaar of Upgrade this article, schrijf een nieuwe. Registratie is niet vereist

Als je naar Makarska bent gekomen, raden we je ten zeerste aan om het vis- en krabmuseum "Adriana" te bezoeken, dat gasten uit de hele omgeving graag bezoeken.

Het museum vertoont soorten die de Adriatische Zee bewonen, wat een geweldige gelegenheid is om kennis te maken met de onderwaterwereld van de blauwe diepten van onze zee.

Het museum bevindt zich in het oude stadscentrum en toont alleen de soorten die in de Adriatische Zee leven, voornamelijk uit het Makarska-aquatorium. Het museum bevindt zich al 40 jaar op hetzelfde adres - pater Filip Grabovac, nr. 3. Het heeft meer dan 250 soorten vis en schaaldieren bewaard en tentoongesteld, meestal exemplaren gevangen door lokale vissers. De rijkdom aan vis en schaaldieren die in de wateren van de Adriatische Zee woonde, werd voor het eerst verzameld, bewerkt en aan het publiek blootgesteld door Jure Glavicic.

Museum van vis, krabben en schelpdieren

Pater Filip Grabovac Street bb, Makarska

Telefoon: +385 21 611 733

Privatni smještaj direktno od vlasnika na www.SMJESTAJ.com.hr/trazi
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Upgrade this article

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala