White Cove beach camp Funtana - Porec

# White Cove beach camp Funtana - Porec

Istra

Funtana

Pošalji svoj sadržaj

Commentaar of Upgrade this article, schrijf een nieuwe. Registratie is niet vereist
artikel
Position
Funtana
22.03.2017. 10:40 dodajeIvan

Zoals de naam al te suggereren, het strand is gelegen in de baai, in Funtana. Het strand is opgebouwd uit grote keien, het grasveld achter de bomen en schaduw dat werkt. Langs het strand en rond het strand zijn er tal van toeristische voorzieningen. We kunnen een nabijgelegen camping en bungalows waar je hun plaats kunt huren voor de nacht te noemen. Het strand is goed uitgerust, dus we douches en kleedkamers zullen opgeven. In de omgeving is een speeltuin, evenals talrijke bars en restaurants. Zwemmen zone is gemarkeerd, de zee is gemakkelijk te bereiken, maar is een plek voor iedereen. Bezoek ons ​​en laat je gaan. We zullen proberen om uw vakantie gaat zoals redu.Kamp White Bay PorečKamp White Bay ligt tussen Funtana en de zee op hetzelfde strand - de baai en wordt beschouwd als een van de beste kampen in Istrië praten over een aantal awards. Het kamp is specifiek in dat het zelfs 4 zwembaden en er andere rijke keuken, sport en animatie-activiteiten voor alle gasten. Heeft een capaciteit van 6.000 personen op een oppervlakte van 450 000 m2.

Privatni smještaj direktno od vlasnika na www.SMJESTAJ.com.hr/trazi
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Upgrade this article

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala