Strand in Camp Polidor Funtana, Kroatië

# Strand in Camp Polidor Funtana, Kroatië

Istra

Funtana

Pošalji svoj sadržaj

Commentaar of Upgrade this article, schrijf een nieuwe. Registratie is niet vereist

Een modern uitgerust kiezelstrand naast het Polidor-kamp, dat ook een strandrit biedt naar het strand en u kunt het strand met de auto of te voet bereiken. Op het strand is er een strandbar met een overdekt terras waar eten en drinken wordt geserveerd en voor comfort op het strand zijn er kussens met ligstoelen, wiegjes en slaapzakken, luifels, parasols en slaapzakken. Voor diepere gasten is er ook een VIP-behandeling. Uit de sportactiviteiten kunt u een beachvolleybalveld en een speciaal gedeelte van het strand voor kinderen en honden vinden.Van de negatieve dingen die de gasten van het geweer kunnen hebben, zijn hoge prijzen en gasten verboden om de koelkastzak op het strand te betreden.Foto: campingpolidor.com


Privatni smještaj direktno od vlasnika na www.SMJESTAJ.com.hr/trazi
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Upgrade this article

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala