Strand en kamp Puntica Fažana

# Strand en kamp Puntica Fažana

Istra

Funtana

Pošalji svoj sadržaj

Commentaar of Upgrade this article, schrijf een nieuwe. Registratie is niet vereist
artikel
Position
Funtana
22.03.2017. 15:18 dodajeIvan

Het strand zie je in de foto's ligt naast het kamp Puntica. Het ligt dan ook in het dorp Funtana, aan de noordkant. Het strand heeft een mooi gedaan ruimte, steen bekleed plateau en dichte bossen aan de achterkant. Hier heb je voldoende schaduw, en alles bij de hand. Op het strand zijn er kleedkamers en douches, en in de buurt zijn restaurants met een rijk aanbod. Als je genoeg zwemmen, rust en veel zon u, raden wij u een wandeling naar de eerste cafés en mooi, schaduw nemen van een drankje genieten van de rest van de dag. We zouden vooral willen benadrukken dat onze strand heeft een speciaal ingebouwde hellingen voor gehandicapten. Toegankelijk voor iedereen, en iedereen dobrodošli.Kamp Puntica FažanaPored het strand, oost naar Mount Wilson is Puntica. De camping ligt in een dennenbos, de schaduw is voorzien voor alle gasten dat is een groot pluspunt in de zomer tijdens de extreme hitte. Meer over kamperen in de video. 

Privatni smještaj direktno od vlasnika na www.SMJESTAJ.com.hr/trazi
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Upgrade this article

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala