Strand Inham Klancac Brseč

# Strand Inham Klancac Brseč

Istra

Brseč

Pošalji svoj sadržaj

Commentaar of Upgrade this article, schrijf een nieuwe. Registratie is niet vereist

Strand - Klančac Bay Brseč wordt beschouwd als een van de mooiste stranden van de Adriatische Zee. Een mooi klein strand met helder water met een zachte helling. Er zijn geen servicefaciliteiten op het strand en er is geen parkeerplaats dicht bij het strand. Op drie zijden omringd door rotsen, op de vloer witte kiezelstenen hellingen betoverend in kristalheldere groene zee.Plaza Klančac hoe te bereiken Zie de strand locatie op de kaart. Het strand ligt een paar kilometer ten noorden van het centrum van Brseč. Het strand is steil en ongemakkelijk. Het strand duurt een paar minuten wandelen. In het nabijgelegen bos op de achtergrond is er een natuurlijke schaduw. Het strand is alleen te voet of met de boot of met de boot te bereiken.Het strand kan vanuit Brseč worden bereikt door de smalle straat van meer dan 1 kilometer lang te verlagen. U kunt uw auto aan het begin van die straat parkeren en te voet verder gaan.

Je kunt ook de hoofdweg volgen, maar de weg is smal en er is geen parkeerplaats naast, behalve enkele uitbreidingen waar je een auto kunt parkeren. Als u langs de weg een parkeerplaats vindt, zijn er ongeveer 200 meter van het strand. Het strand is erg mooi, gemaakt van witte steen en omgeven door rotsen. Het is ongeveer 40 meter lang, 4 tot 10 meter breed, ideaal voor 50 personen. Zeer weinig schaduw, als u besluit daar heen te gaan, neem dan een parasol.

Op het strand is er een toilet (2 kuna wordt betaald). aan de linkerkant is een verkoper van drankjes en ijs en een koffiezetapparaat.Soortgelijke stranden in de buurt van Ubok en Jelenšćica

Plaža Klančac Brseč foto's


Privatni smještaj direktno od vlasnika na www.SMJESTAJ.com.hr/trazi
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Upgrade this article

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala