Strand Slanica Murter Kroatië

# Strand Slanica Murter Kroatië

Sjeverna dalmacija

Betina (otok Murter)

Pošalji svoj sadržaj

Commentaar of Upgrade this article, schrijf een nieuwe. Registratie is niet vereist
artikel
Position
Betina
24.01.2017. 09:40 dodajeIvan

Het strand van Slanica is het belangrijkste strand op het eiland Murter. Het ligt aan de zuidkant van het eiland, in de buurt van het hotel Colentum. Het is een zandstrand en velen claimen het mooiste strand in de omgeving. Vanwege het ondiepe water dat het strand induikt, is het geschikt voor kinderen en mensen die toch niet zwemmen of zwemmen. Ook is het strand een geweldige keuze voor diegenen die houden van sportactiviteiten in het water, dus het is goed om picigines, volleybal en soortgelijke activiteiten te spelen die specifiek zijn voor onze zee. Afgezien van alles wat we hebben genoemd, is Slanica een strand vol met inhoud voor haar gasten, verschillende animaties en in het algemeen alles wat een strand aan de Kroatische kust moet volgen. Aanbeveling: Strand Podvrák. 

Privatni smještaj direktno od vlasnika na www.SMJESTAJ.com.hr/trazi
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Upgrade this article

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala