Plitka vala Betina Murter Kroatië

# Plitka vala Betina Murter Kroatië

Sjeverna dalmacija

Betina (otok Murter)

Pošalji svoj sadržaj

Commentaar of Upgrade this article, schrijf een nieuwe. Registratie is niet vereist
artikel
Position
Betina
24.01.2017. 11:34 dodajeIvan

Als u de stranden op het eiland Murter noemt, vindt het Plitka vala-strand zeker zijn plaats in de context. Dit strand ligt in het hart van de Adriatische Zee, in de buurt van het stadje Betina. Van Šibenik ligt op slechts 35 kilometer afstand, maar dit is niet van bijzonder belang, vooral als we rekening houden met het feit dat het strand zich op het eiland bevindt en dat het rust en vrede biedt zonder de noodzaak van een aantal extra voorzieningen aangeboden door steden zoals Šibenik en anderen. We hebben al geschreven, maar nogmaals, het Plitka-valleistrand ligt dicht bij Betina, het is een kiezelstrand met een natuurlijke schaduw. Het is geschikt voor kinderen, en natuurlijk voor alle leeftijden, en de avontuurlijke geest, die een natuurlijk avondje uit willen en een dag in het dennenbos zullen aangenaam verrast worden door het nabijgelegen autokamp. Dicht bij het strand is er een restaurant, evenals een café-bar, om op te frissen na een zonnige dag. Aanbeveling: Strand Čigrađa Murter.

Privatni smještaj direktno od vlasnika na www.SMJESTAJ.com.hr/trazi
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Upgrade this article

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala