Bay - Beach Čigrađa op het eiland Murter, FKK deel

# Bay - Beach Čigrađa op het eiland Murter, FKK deel

Sjeverna dalmacija

Betina (otok Murter)

Pošalji svoj sadržaj

Commentaar of Upgrade this article, schrijf een nieuwe. Registratie is niet vereist
artikel
Position
Betina
24.01.2017. 10:13 dodajeIvan

Bay - Beach Čigrađa op het eiland Murter. Alle liefhebbers van de schone en warme zee zullen blij zijn met dit strand zijn. Gelegen aan de zuidkant van het eiland Murter en beschutte natuurlijke inham. Beach Čigrađa is erg handig - u kunt het bereiken met de auto, en naast het strand liggen restaurants die drankjes en een verscheidenheid aan heerlijke gerechten te bieden als je honger van het zwemmen te krijgen. Een klein deel van het strand is kiezelstranden, en voltooit haar kleine waterkant bijzonder dierbaar voor jongeren. Als je wat privacy wilt, de omliggende rotsen bieden alleen dat. Echter, om te zwemmen tussen de rotsen moeten waakzaam zijn, want in zo'n heldere water is het gemakkelijk in een zee-egel te komen. Het strand is een geweldige plek om te ontspannen en te genieten, zonder apparatuur die je kunt vinden op andere stranden. Hier vindt u reserveren zal een grote bondgenoot in de vakantie en genieten van de zon. Als je graag wat activiteiten op het water, breng je duikbril of een andere noodzakelijke rekwisieten, in plaats knjige.Cigradje strand FKK Nudist dioOva strand is gelegen in de baai Vučigrade ongeveer 1 km van het dorpje Murter op het eiland. Het centrale deel van de baai heeft een zandstrand en een kleine camping Murtela.Naturistička strand bevindt zich links en rechts van het strand en rotsachtige strand met kleine baaien.

 

Privatni smještaj direktno od vlasnika na www.SMJESTAJ.com.hr/trazi
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Upgrade this article

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala