Sakarun Beach - Long Island Pictures

# Sakarun Beach - Long Island Pictures

Sjeverna dalmacija

Božava (Dugi otok)

Pošalji svoj sadržaj

Commentaar of Upgrade this article, schrijf een nieuwe. Registratie is niet vereist
artikel
Position
Božava
27.01.2017. 14:00 dodajeIvan

Sakarun is een zandstrand ongeveer 800 meter lang. Het ligt aan de noordwestzijde van Dugi otok en met zijn uitzicht op het zuidelijke deel van de Adriatische Zee zal u alle gasten verrukken die onvergetelijke momenten in een echte natuurlijke omgeving willen. Hoewel het strand ondiep is, bereikt u slechts een paar meter diepte gemiddeld 10 meter. De bijzonderheid van dit strand en de kleuren van de zee die het geplaagd heeft, geeft fijn zand, terwijl aan de kust de dikkerste kiezelsteen, de zogenaamde stenen kiezelstenen is. Het strand is omgeven door pijnbomen, die hun gasten een natuurlijke schaduw geven. Op het strand van Sakarun vindt u drie cateringfaciliteiten, met keuze uit maaltijden en drankjes. Naast een natuurlijke schaduw, kunt u zonneschermen van canvas huren, die perfect passen bij de natuurlijke omgeving van het strand. Hoe kom je naar het strand!

 

Privatni smještaj direktno od vlasnika na www.SMJESTAJ.com.hr/trazi
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Upgrade this article

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala