Telašćica Beach

# Telašćica Beach

Sjeverna dalmacija

Božava (Dugi otok)

Pošalji svoj sadržaj

Commentaar of Upgrade this article, schrijf een nieuwe. Registratie is niet vereist
artikel
Position
Božava
31.01.2017. 13:05 dodajeIvan

In de diepe baai in het zuiden van het eiland ligt de baai Telašćica. Telascica bevindt zich in de naam Park Nature. Dit hele gebied is omgeven door natuurlijke baaien en prachtige stranden. Aan de ene kant is Telascica bedekt door de reeds genoemde stranden, en aan de andere kant zijn er kliffen, bedekt met weelderige vegetatie. De baai van dit park is echt een prachtig zandstrand, dat jaar na jaar door vele zeelieden wordt bezocht. Het is interessant dat het meer deel uitmaakt van dit park. Het is wereldwijd bekend om zijn genezende eigenschappen, dus het wordt zeer bezocht. Telascica is de beste keuze voor mensen van avontuurlijke geest, natuurliefhebbers, en voor degenen die hun vakantie in rust en stil willen doorbrengen. Hier kunt u ontsnappen aan dagelijkse drukte en luie levenswijzen. 

Privatni smještaj direktno od vlasnika na www.SMJESTAJ.com.hr/trazi
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Upgrade this article

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala