Veli Žal Beach, Dugi Otok foto's

# Veli Žal Beach, Dugi Otok foto's

Sjeverna dalmacija

Božava (Dugi otok)

Pošalji svoj sadržaj

Commentaar of Upgrade this article, schrijf een nieuwe. Registratie is niet vereist
artikel
Position
Božava
27.01.2017. 14:21 dodajeIvan

Veli Žal is een ander strand op Long Island. Het is een kiezelstrand voor het eiland Mežanj. Het strand ligt op het onbewoond deel van Dugi Otok, en kijkt uit op de open zee. Als u naar Veli Žal gaat, volgt u de gemarkeerde asfaltweg en na een korte wandeling bent u 5 minuten op het strand. Het strand strekt zich over een kilometer lang uit, wat betekent dat u meer dan genoeg ruimte heeft om uit te kiezen. We hebben al geschreven dat het strand kiezel is, maar op sommige plaatsen is het rotsachtig, en de grond is bedekt met fijn zand onder water. Veli Žal strand is ideaal om te genieten van de rust en stilte. Zelfs tijdens de hoogseizoen biedt Veli Žal de nodige rust en stilte. Geniet van het lezen van een boek, of gewoon relax op de ligstoelen met de mooie gedachten die door je doorkomen. 

Privatni smještaj direktno od vlasnika na www.SMJESTAJ.com.hr/trazi
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Upgrade this article

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala